Weby

POSEIDON MOTOR YACHT

POSEIDON MOTOR YACHT

Ναυλώστε το Motor Yacht Poseidon για πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα και ανακαλύψτε διαφορετικούς ειδυλλιακούς προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, το Σαρωνικό, το Αργολικό, τις Σποράδες και το Αιγαίο Πέλαγος. Αυτό το σκάφος 58 ποδιών μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα επισκέπτες, καθιστώντας το πολύ οικονομικό.

Το ολοκαίνουριο website της εταιρείας KMG Luxury Yachts η οποία ασχολείται με την ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και οργανωμένων διακοπών με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα της KMG Luxury Yachts δίνοντας έμφαση στα σκάφη της εταιρείας και παρουσιάζοντας λεπτομερώς τις δυνατότητες αυτών επιτρέποντας έτσι τον επισκέπτη να έχει διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες εκείνες πληροφορίες που χρειάζεται. Υπάρχει δυνατότητα online κρατήσεων ενώ επίσης ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα δημιουργίας τιμοκαταλόγου ανάλογα την εποχή.

Η ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε φυσικά να μην είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά και responsive . Για το λόγο αυτό δώσαμε έμφαση σε όλες τις προβολές προκειμένου να μην υπάρχουν ατέλειες πουθενά. Επίσης λόγω του συστήματος κρατήσεων η προβολή σε κινητά έπρεπε επίσης να γίνει με τρόπο λειτουργικό και διαχειρίσιμο κάτι το οποίο και έγινε.

Η ιστοσελίδα βελτιστιοποιήθηκε για τις μηχανές αναζήτησης κάτι για το οποίο το wordpress μας παρέχει αρκετά χρήσιμα plugins τα οποία με την σωστή παραμετροποίηση τους σε συνδυασμό με τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται από την google μπορούν να εμφανίσουν την ιστοσελίδα μας στις πρώτες θέσεις.

Client name

KMG Luxury Yachts

Skills

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, Συμβουλευτική Marketing

Year

2021

Website

myposeidon.gr