Διαφήμιση ιστοσελίδων: Μας εμπιστευτήκατε στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας και μαζί δημιουργήσαμε ένα ποιοτικό project για το οποίο είμαστε και οι δύο υπερήφανοι. Και τώρα; Πώς θα μάθουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Τρόποι διαφήμισης της online παρουσίας σας υπάρχουν πολλοί, με έναν από τους σημαντικότερους να αποτελεί η διαφήμιση ιστοσελίδων μέσω Google Adwords (PPC Campaigns) ή αλλιώς οι Google Ads.

Αναρωτιέστε πώς θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site σας με στοχευμένα υποψήφιους πελάτες έχοντας άμεσα αύξηση των πωλήσεων και του conversion rate; Με τις καμπάνιες μέσω Google Adwords επιτυγχάνετε:

 • Στοχευμένη επισκεψιμότητα από χρήστες οι οποίοι αναζητούν στη Google τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτετε και είναι πολύ πιο πιθανό να ολοκληρώσουν αγορά
 • Οι διαφημίσεις σας θα προβάλλονται στη Google και τα συνεργαζόμενα δίκτυα της κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση με βάση λέξεις-κλειδιά που επιλέγουμε ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες
 • Εσείς καθορίζετε το κοινό στο οποίο επιθυμείτε να απευθυνθεί η διαφήμισή σας (περιοχή, γλώσσα, χρονική περίοδο, συσκευές χρηστών κτλ)
 • Μέγιστη αποδοτικότητα καθώς χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης “πατήσει” πάνω στον σύνδεσμο της διαφήμισης και οδηγηθεί στο site σας (ισχύει για το search network)

Επικοινωνήστε με τη Weby για να σχεδιάσουμε μαζί τη διαφήμιση της δικής σας ιστοσελίδας

Ο υπεύθυνος για τη διαφημιστική σας καμπάνια είναι πιστοποιημένος από την Google με την Ατομική πιστοποίηση Google AdWords. Παρακολουθεί, αξιολογεί και βελτιστοποιεί την απόδοση του λογαριασμού σας καθημερινά. Σας παρέχει άμεση προσωπική τηλεφωνική & online υποστήριξη.

Χαρακτηριστικά Καμπάνιας Google Adwords

 • Καθορισμός των Στόχων και του Διαφημιστικού Budget
 • Έρευνα Αγοράς στην οποία Απευθύνεστε και Μελέτη Ανταγωνισμού
 • Καθορισμός-Στόχευση του Κοινού που Απευθύνεστε (Target Group)
 • Επιλογή των Κατάλληλων Λέξεων – Φράσεων Κλειδιών (Keywords)
 • Καθορισμός Επιμέρους Παραμέτρων (περιοχή, γλώσσα, χρονική περίοδο, συσκευές χρηστών κτλ)
 • Δημιουργία Διαφημιστικών Κειμένων και Banners
 • Ρύθμιση Campaigns & Ad Groups
 • Καταγραφή & Συνεχής Αξιολόγηση της Καμπάνιας
 • Αναλυτικά Reports Επισκεψιμότητας & Απόδοσης της Διαφημιστικής Ενέργειας
 • Κοστολόγηση Διαφημιστικής Προβολής

Διαφήμιση Remarketing ή Επαναληπτικό Marketing

Το remarketing αφορά σε διαφημίσεις στο internet που εμφανίζονται μόνο σε χρήστες που έχουν προηγουμένως επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας και δεν ολοκλήρωσαν κάποια επιθυμητή ενέργεια (πχ αγορά ενός προϊόντος). Με τον τρόπο αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε εξαιρετικά στοχευμένες διαφημίσεις στο συγκεκριμένο κοινό και για χρονικό διάστημα που εμείς καθορίζουμε.

Για παράδειγμα αν ένας επισκέπτης στη δική μας ιστοσελίδα ενδιαφέρθηκε για ένα ζευγάρι γυαλιά αλλά δεν ολοκλήρωσε ποτέ την αγορά εγκαταλείποντας το καλάθι του, έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε στοχευμένα στον εν λόγω επισκέπτη διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος στα επόμενα websites που θα επισκεφτεί μετά την απομάκρυνση από το δικό μας. Πρόκειται για ένα είδος διαφήμισης που παρουσιάζει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε πωλήσεις, όσο και σε αύξηση του brand awareness.

Επικοινωνήστε με τη Weby για να σχεδιάσουμε μαζί τη διαφήμιση της δικής σας ιστοσελίδας

Για τους νέους πελάτες (εταιρείες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν Adwords ή νέες ιστοσελίδες) η Google προσφέρει κουπόνι διαφημιστικής αξίας 75€. Η προσφορά ισχύει για τα AdWords accounts για τα οποία δεν έχει παρέλθει χρόνος μεγαλύτερος των 14 ημερών από τη δημιουργία τους και με την προϋπόθεση ότι επενδύετε (πριν τη χρήση του κουπονιού) 75€ σε διαφημιστική αξία. Το κουπόνι ισχύει για 31 ημέρες μετά την εφαρμογή του.